Fotowedstrijden


Henk Jalving

Fotoregionaal 2021

Fotoregionaal is een fotowedstrijd van de Fotobond Twente. Voor deze wedstrijd kan elk lid van een aangesloten fotoclubs in Twente één inzending doen.

Deze inzending bestaat uit een serie van vijf foto's, die op enigerlei wijze onderlinge samenhang moeten vertonen.

In deze presentatie de series van Henk Jalving en Berthil Beumer


Berthil Beumer


Afdelingswedstrijd Fotobond Twente 2020


Aan de Afdelingswedstijd van de Fotobond Twente deden 11 leden van de Fotogroep Haaksbergen mee. Elk lid kon één foto insturen. De totale inzending van alle Twentse clubs bedroeg 106 foto's; deze werden beoordeeld door een vakkunidige jury: Willy Bomert, Bart ten Bruggecate en Peter van Tuijl. Hun bespreking van de 28 hoogst scorende foto's is te zien op You Tube: Afdelingswedstrijd 2020 - YouTube


Van de Fotogroep eindigde Ester Agterbos het hoogst met 24 punten, gevolgd door Diny Dinter ( 23 pnt) en Henk Jalving (22 pnt).


In de clubrangschikking bereikte de Fotogroep een 4e plek, na FG Schelfhorst. FC Twente en FC De Hof. 

Klik op de foto om alle inzendingen te bekijken of klik hier.


Fotoregionaal 2020

Fotoregionaal is een online fotowedstrijd van de Fotobond Twente. Voor deze wedstrijd kunnen leden van de aangesloten fotoclubs in Twente één inzending doen.

Deze inzending bestaat uit een serie van vijf foto's, die op enigerlei wijze onderlinge samenhang moeten vertonen.

In deze Galerij staan de series van Ben Lensink, Brigitte Leferink, Peter Reuver, Gerard Breukers, Ben Kerver, René Pot, Han Hilderink en Henk Jalving.

Klik op de foto om alle inzendingen te zienBondsfotowedstrijd 2020

De Fotogroep Haaksbergen deed ook dit jaar weer mee aan de Bondsfotowedstrijd van de Landelijke Fotobond. In tiotaal deden 151  clubs mee aan die wedstrijd (1510 foto's).

Met in totaal 196 punten eindigde de Fotgroep in de middenmoot (87e plaats) Twee leden  (Brigitte Leferiink  en Henk Jalving) scoorden  22 punten. 

Klik op een van de  foto's  om alle inzendingen te zien.
Afdelingswedstrijd Fotobond Twente 2019

De Afdelingswedstrijd van de Fotobond Twente is een jaarlijkse fotowedstrijd waarbij leden van aangesloten fotoclubs elk één foto kunnen insturen. Het thema is steeds vrij. In het clubklassement belandde de fotogroep met 11 inzendingen op de 6e plaats. 

Ben Lensink behaalde met nevenstaande foto de hoogste score van de FGH, nameljk 23 punten

Kijk voor alle inzendingen hier of dubbelklik op de fotoBondsfotowedstrijd 2019

De Fotogroep Haaksbergen doet jaarlijks mee aan de Bondsfotowedstrijd van de Landelijke Fotobond. Ruim 160 clubs namen dit jaar deel aan die wedstrijd (1640 foto's).

Tijdens de openbare bepreking in Druten op zondag 3 maart belandde de Fotogroep in de middenmoot. Twee leden scoorden ( Felix Reijken en Henk Jalving) scoorden een bronzen sticker met resp. 23 en 24 punten (3 juryleden). 

Klik op de foto om alle inzendingen te zienTwente Online 2019

Twente Online is een jaarlijkse fotowedstrijd van de Fotobond Afdeling Twente. Het thema was dit jaar "Armoede" De inzendingen van leden van de Fotogroep Haaksbergen scoorden goed. Henk Jalving behaalde zelfs de eerste plaats, Ben Lensink werd tweede en tussen  de 53 inzendingen belandde Han Hilderink op een zeer verdienstelijke plaats. 

Klik voor alle foto's van Henk, Ben en Han even hier of op de afbeelding hiernaast.